New Litter coming: No Doubt About It V. Jewel’s Blue X ‘Oebe’ Van de Mazoraxhoeve

We are happy to inform you of our upcoming litter: No doubt About It V. Jewel’s Blue X ‘Oebe’ van de Mazoraxhoeve.   The Litter is planned for end of February 2020. Check out the litters section for the pedigrees.

2 thoughts on “New Litter coming: No Doubt About It V. Jewel’s Blue X ‘Oebe’ Van de Mazoraxhoeve

  1. geachte bij deze had ik graag vernomen wanneer jullie terug pups hebben heb zelf ida van de mazoraxhoeve gehad wij fokken reeds 30 jaar duitse doggen enkel uit hobby mijn naam http://www.vonhofstad.be. maar daar mijn reu sultan verleden zomer overleden is en we besloten wegens ziekte en invaliditeit te stoppen met fokken zou ik terug een harlekijnreu willen aanschaffen daarom moest u terug pups hebben laat me gerust iets weten wij vonden alles wat we verwachten van een duitse dog in onze ida van de mazora een gouden karakter en een prachtig struis en complete dog daarom interesse in uw lijn met vriendelijke groeten andre en lelia huion eig hobbyfokker d. doggen zwart en harlekijn ww.vonhofstad.be.

  2. Beste,
    Er is op dit moment een nest beschikbaar. Je kan het best Josiane even contacteren op haar telefoon (+32 (0)11 68 50 31)
    Mvg,
    Peter

Leave a Reply

Your email address will not be published.